RING A DING DING!!!

Posted: iunie 1, 2011 in Uncategorized

… cateodata ne regasim la rascruce de drumuri! in oras, aceasta rascruce tinde sa fie foarte aglomerata si foarte zgomotoasa! un pic dupa ora 10, eram imbracata elegant si localizata la coltul ” Chiar Acum ” si ” Toata Lumea A Fost Acolo „… locul cel mai bun ca sa vezi si sa fii vazut! aveam de ales… puteam sa ma furisez si sa las modelul meu interior sa moara de rusine, sau… puteam sa ma ridic cu defecte si alte, si sa termin! si exact asta am facut… pentru ca atunci cand oamenii adevarati cad in viata… ei, se ridica inapoi si continua sa mearga!

cineva a spus odata ca atunci cand se inchide o usa, se deschide un geam! poate ca am inchis usa… dar geamul nostru era deschis si sufla o briza grozava! asa ca poate asta este… ce defineste in ultimatum o relatie, este o alta relatie!

… la urma urmei, computerele se strica, oamenii mor, relatiile se destrama… lucrul pe care putem sa il facem e sa respiram si sa resetam! si cand asta nu merge… un mic mecansim numit zip drive poate furniza surprinzator de mult confort! la fel si un iubit… daca inveti sa il lasi!

se spune ca viata este ceea ce se intampla in timp ce tu iti faci alte planuri! … poate trebuie sa dai drumul la cine ai fost…sa devii cine vei fii!

si cateodata nu este vorba de calatorie… ci de destinatie…

Lasă un comentariu